*NIEUW* Harlequin ballet vloeren


Nieuw verkrijgbaar bij Controllux: Harlequin Ballet vloeren! 

Harlequin is al meer dan 40 jaar de eerste keus bij 's werelds meest prestigieuze dans- en uitvoerende kunstbedrijven, theaters, podia en scholen. Harlequin produceert en levert een assortiment van hoogwaardige draagbare vinylvloeren voor zowel theaters als balletvloeren.

Controllux heeft het merk Harlequin toegevoegd aan haar assortiment met onder andere Type Cascade, Type Hi-Shine, Type Duo en Type Duo Pro. 

Type Cascade
Type Cascade is verkrijgbaar in verschillende lengtes namelijk de 10,15, 20 & 25 meter.
Deze toplaag is zeer geschikt om zowel als vaste vloer te gebruiken en als bijvoorbeeld een reizend gezelschap. Hij is te verkrijgen in de kleuren zwart, grijs & wit.
( Kleuren op verzoek minimale afnamen 500m2 )
De dikte van de vloer is 2mm en hij weegt 2,6kg/m2
Daarnaast hebben de vloeren brandklasse Bfl-s1 (EN13501-1)
Bekijk hier de Harlequin vloeren type Cascade op onze website. Type Hi-Shine
Type Hi-Shine heeft een reflecterende/glanzende toplaag deze vloer heeft vele toepassingen en is ook zeer geschikt voor reizende gezelschappen.
Deze toplaag is in de lengtes 20 en 30 meter leverbaar en heeft een breedte van 1,5 meter. De vloer is 1.5 mm dik en weegt 1,96kg/m2
Hij is leverbaar in het zwart, wit, grijs, rood, blauw, zilver & goud.
Bekijk hier de Harlequin vloeren type Hi- Shine op onze website.

Type Duo en Duo pro 
Type Duo en Duo pro zijn ook beide zeer geschikt voor reizende gezelschappen.
De Duo in de kleur Zwart/grijs en Zwart/wit zijn leverbaar in de lengtes 10,15, 20, 25,30m in zowel 1,5 als 2 meter breed de dikte van de vloer is 1,25 mm en weegt 1,6kg/m2
Speciale kleuren zijn alleen leverbaar in 2 meter brede rollen.
De Duo Pro is leverbaar in rollen van 2 meter breed in de lengtes 10,15, 20, 25 & 30 meter deze vloer is net wat dikker dan de normale Duo namelijk 1,55 mm dik.
Deze vloer weegt 2,25kg/m2 en is leverbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/wit leverbaar.
Bekijk hier de Harlequin vloeren type Duo en type Duo Pro op onze website.
Harlequin Flexity
Harlequin Flexity is een kostenbesparend, zelf installerend geveerd vloerpaneelsysteem, ontworpen voor permanente of semi
permanente installatie. De panelen worden samengevoegd door een speciale messing en groef, die aan elkaar worden gelijmd voor permanente installatie of worden vastgezet met houtschroeven op vooraf bepaalde punten langs de messing en groef voor een semi-permanente oplossing.
Harlequin Flexity verende vloerpanelen zijn ontworpen om zelf te installeren en worden aanbevolen met een Harlequin vinyl vloer of met een hardhout performance-vloer.
Alle bovenstaande Harlequin vinyl vloeren kunnen samen gebruikt worden met de Harlequin Flexity. 
                                                       

Wenst u meer informatie over Harlequin of haar producten? Neem dan contact op met ons verkoop team zij helpen je graag verder.