Uitnodiging Controllux Lounge 2018


Controllux Lounge is hét netwerk en demonstratie event. Na de succesvolle Lounge van vorig jaar volgt nu de jubileum editie. In een relaxte lounge omgeving opent Controllux haar deuren voor u op een speciale locatie: Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. 

Wij nodigen u van harte uit op één van de twee Lounge-avonden die plaatsvinden op dinsdag 4 september en woensdag 5 september 2018 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden ontvangen wij u graag in de sfeervolle ambiance van theater Castellum vergezeld van een drankje en diverse walking dinner gerechten.

  

Product Highlights

Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomen wij u graag in de speciaal ingerichte Controllux Lounge. De A-merken uit ons assortiment zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Rosco, City Theatrical, Robert Juliat, Swefog, Zero88, RATstands, Doughty en ArKaos worden aan u gepresenteerd. U heeft de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.

Een overzicht van alle A-merken uit het Controllux assortiment treft u aan op onze website: www.controllux.com/merken


Gaat u als winnaar naar huis? - Livestream

De Controllux jubileum Lounge laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Vorige edities werden er mooie prijzen verloot onder alle aanwezige bezoekers van het event. Dit jaar, in ons jubileum jaar, doen wij daar uiteraard een schepje bovenop. Als de avond ten einde komt zal wederom in de Controllux Lounge via de Facebookpagina een livestream volgen. Hierin maken wij de winnaar bekend onder de aanwezige bezoekers van die avond. Een spannend moment voor de dan nog aanwezige relaties en iedereen die ons live wil volgen.

Schrijf u snel in en wie weet bent u dit jaar de gelukkige winnaar!

 

Aanmelden

Natuurlijk bent u vrij in de keuze op welke avond wij u mogen verwelkomen tijdens de Controllux Lounge in theater Castellum Alphen aan den Rijn. Het enige wat wij van u vragen is om u aan te melden via onderstaande link:

www.controlluxlounge.com

 

Locatie

Theater Castellum

Controllux Lounge, Network Event & Product Demonstrations

Rijnplein 1-3

2405 DB  Alphen aan den Rijn