Robe - Maak kennis met de Tarrantula!

 

Het krachtigste beam/wash/effect LED armatuur van Robe


Voortbouwend op het succes van de geavanceerde technologie van de LEDWash 1200 en de zeer succesvolle Spiider, is Robe verheugd om de introductie aan te kondigen van de meest krachtige Robe beam/wash/effect LED armatuur ooit, de Robe Tarrantula! 

De Robe Tarrantula is ontworpen voor concerten, touring, autoshows, sporttoernooien. Oftewel, voor alle grote evenementen. De Tarrantula bestaat uit maar liefst 36x 30W en 1x 60W high power RGBW LED chips die een verbluffende 20.000 lumen output leveren.

Het veelzijdige optische systeem biedt een instelbare openingshoek, van een strakke spot van 4° tot een superbrede 50° wash, van de hoogste kwaliteit.

De Beam Shaper accessoire (geïnspireerd op de LEDWash 800) creëert een traditionele ovale lichtbundel en daarmee de mogelijkheid om met exacte precisie het gewenste deel van het podium te belichten.

Op het gebied van effecten staat bij de Tarrantula het exclusieve Robe "Flower Effect" centraal. Het Flower effect voegt een spectaculaire visuele dimensie toe. Gedreven door de 60W RGBW-multichip, creëert dit vele scherpe lichtbundels, die met een variabele snelheid in beide richtingen draaien.

Volledig gesatureerde en intense kleuren maar ook subtiele pasteltinten worden gecreëerd met fluweelzachte en subtiele overgangen dankzij het geïntegreerde interne 18-bits LED-dimsysteem. Dynamische video-effecten worden eenvoudig bereikt door afzonderlijk aanstuurbare pixels die worden aangestuurd door het DMX protocol, door Kling-Net-protocol of via sACN.
Controllux is in de Benelux exclusief importeur van ROBE lighting producten. Voor demonstraties of advies kunt u contact opnemen met de Robe Specialisten bij Controllux.