Discover a new Element - ETC

 


The basics of lighting control, redefined

ETC komt met een vernieuwde versie van de Element consoles: De Element 2!

Deze nieuwe console uit de Eos family van ETC is in uiterlijk en layout meer gebaseerd op de grote consoles uit de reeks. Hiermee zitten nu bij alle consoles uit de Eos familie de knoppen op dezelfde plek, waardoor het voor de gebruiker makkelijk schakelen is tussen de verschillende consoles. Ook de software is gelijk, waardoor er met recht gesproken kan worden van een familie. Met de Element 2 kunt u professioneel te werk gaan met de kwaliteit die de ETC software bied, ook wanneer u een lager budget heeft.

De Element 2 is een hands-on lichttafel die het maximale aan creativiteit bij de lichtoperator naar boven brengt. Uiteraard vinden we in de Element 2 de geavanceerde kleuren aansturing die we al kende vanuit de andere Eos consoles. Ook de magic-sheets functie geeft een duidelijk overzicht van hoe de lichtinstallatie ingedeeld is en wat de verschillende armaturen doen.

Door middel van de 40 faders en de keuze knop boven op de console kan eenvoudig geschakeld worden tussen ofwel channel-faders (120) om direct controle te hebben over de intensiteit van de aangesloten armaturen, ofwel playback-faders (80) om programma’s onder te zetten. Hiermee is de console zowel voor de minder ervaren, als de ervaren lichttechnici eenvoudig te gebruiken. De grote master-playback faders in het midden van de console maken het mogelijk om de hoofd cue-list met crossfade door te lopen of met de Go/Play-button onderaan. Helemaal recht op de console is een intensity wheel aanwezig om heel precies armaturen de gewenste lichtsterkte te geven.


Features


► De Element 2 is verkrijgbaar in 1024 of 6144 output versie.

► Achter op de console zijn 4 DMX-outputs welke in de software te configureren zijn.

► De console bevat tevens 2 Ethernet connectors voor netwerk opties, 5 USB connectors en 2 Display poorten voor het aansluiten van touchscreen monitoren.

► Ook is het mogelijk om deze console, of een andere console uit de Eos familie als backup-console te laten fungeren.


 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.