Truss met poedercoating

 

Het poedercoaten van trussen

Controllux verzorgt al geruime tijd het poedercoaten van trussen en andere metalen producten. In de kleur zwart kunt u kiezen voor zijdeglans zwart met gladde afwerking, welke een zeer strak resultaat geeft bij vaste installaties in bijvoorbeeld bedrijfsruimtes of musea. Deze zijdeglans coating is in alle RAL-kleuren leverbaar, waardoor zowel de architect die alles in het wit wil, of de creatieveling die voor knalgeel gaat, tevreden gesteld kan worden.  

Daarnaast is er een matzwarte coating met een lichte structuur welke ideaal is voor theaters en poppodia. Door de matte afwerking is er weinig reflectie en door de structuur vallen eventuele beschadigingen minder snel op. 


Het Schaffelaartheater in Barneveld

Begin november leverde Controllux trussen met deze matzwarte poedercoating af bij Het Schaffelaartheater in Barneveld, samen met in diezelfde kleur mee-gespoten hijsbalken. Inmiddels zijn de trussen geïnstalleerd en in gebruik genomen, zoals wij uit de toegestuurde foto’s mochten vernemen. Wij wensen de technici van Het Schaffelaar veel plezier van hun nieuwe portaaltruss! 


Voor meer informatie over het poadercoaten van trussen in de juiste kleur kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag op weg om de mogelijkheden te bespreken bij uw project!