ETC introduceert de nieuwe ColorSource CYC

 

 


ETC introduceert de nieuwe ColorSource CYC! 

De nieuwe ColorSource CYC armaturen van ETC zijn expliciet ontworpen voor het uitlichten van grote oppervlakten, zoals wanden of doeken. Dit is het eerste armatuur van ETC dat gebruik maakt van een vijf-kleuren mix -rood, groen, blauw, indigo en lime-. Hiermee worden zowel de volle kleuren geprojecteerd als de lichte pasteltinten. Daarnaast is het armatuur licht en compact zodat het makkelijk opgehangen of neergezet kan worden. Ook dit armatuur uit de ColorSource series kent een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. 


Uiterst stil

De armaturen hebben geen ventilatoren voor de koeling, waardoor ze uiterst stil zijn tijdens het gebruik. Door het gebruik van LED is het stroomverbruik beduidend minder dan conventionele horizonarmaturen én daarnaast zijn er alle kleuren beschikbaar die je wilt toepassen!


Gratis CYC Tool

Via de App/Play-store is de CYC Tool van ETC verkrijgbaar. Gratis te downloaden! Hiermee bereken je eenvoudig het aantal armaturen dat nodig is in jouw situatie. De tool biedt daarnaast de mogelijkheid om de ideale afstand te berekenen tussen de onderlinge armaturen én de afstand tussen armaturen en projectievlak.

Bijvoorbeeld...

Wil je een horizon van 6mtr hoog en 12mtr breed van bovenaf met de beste dekking uitlichten? Dan zijn er 12 armaturen nodig... Deze moeten ongeveer een meter uit elkaar geplaatst worden en op 1,5 meter afstand van het vlak hangen. Mag het iets minder dekkend, dan kan er ook met 7 tot 11 armaturen gewerkt worden. Zelf je persoonlijke eisen optimaal bepalen en berekenen. Je kan het inrichten naar je eigen wensen!