Uitnodiging Controllux Lounge

 

Controllux Lounge is hét nieuwe netwerk en demonstratie event. Na de succesvolle Lounge in België in mei van dit jaar volgt nu het Nederlandse event. In een relaxte lounge omgeving opent Controllux haar deuren voor u! Wij nodigen u uit op één van onze twee Lounge-avonden; dinsdag 29 en woensdag 30 augustus 2017 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden zullen de speciale foodtruck en lounge-bar u voorzien van food & beverage.


Netwerk Event

Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomen wij u graag in de speciaal ingerichte Controllux Lounge en in de Controllux Showroom.


Productpresentatie A-merken

De A-merken uit ons assortiment zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Rosco, City Theatrical, Swefog, Zero88 en ArKaos worden aan u gepresenteerd in de speciaal voor dit evenement ingerichte showroom. U krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.


Show-Topper

Daarnaast zal een nieuwe TOPPER gepresenteerd worden. We houden het merk en de naam nog even geheim maar u zult versteld staan van de prestaties van dit product!


Dagwinnaar bezoeker - Livestream

Als de avond ten einde komt, zal in de Controllux Lounge via de Facebookpagina een livestream volgen. Hierin maken wij de winnaar bekend onder de aanwezige bezoekers van die avond. Een spannend moment voor de dan nog aanwezige relaties en eenieder die ons live wil volgen. Vorig jaar gingen de winnaars naar huis met een Apple iPad. Ook dit jaar hebben wij iedere avond een fantastische prijs…. Schrijf u snel in en wie weet bent u dit jaar de gelukkige winnaar!


Inschrijven?

Natuurlijk bent u vrij in de keuze op welke avond wij u mogen verwelkomen tijdens de Controllux Lounge. Het enige wat wij van u vragen is om u aan te melden via onderstaande link:

www.controlluxlounge.com