IBC 2024 | Updates



IBC, International Broadcasting Convention, is het belangrijkste internationale evenement voor professionals in de nieuws- en broadcast industrie. Meer dan 55.000 bezoekers uit 150 verschillende landen bezoeken de IBC in de Amsterdam RAI. IBC is dé ontmoetingsplek om uw kennis op te doen en uiteraard te netwerken. De IBC vindt dit jaar plaats van 13-16 september 2024.



2024-09-16

CREAMSOURCE Vortex 8S

Geniet van creatieve vrijheid met Vortex8 en zijn tegenhanger, de Vortex8 Soft – uw nieuwe 650W dynamische duo in LED-verlichting. Deze 2×1 RRGBBW-systemen gaan niet alleen over krachtige outputs; ze gaan over geoptimaliseerde efficiëntie, zodat u altijd het juiste gereedschap voor de klus hebt, ongeacht de omvang. Beide hebben een breed CCT-bereik van 2200K tot 15000K, verpakt in een gebruiksvriendelijk pakket met een naadloze gebruikerservaring, aangestuurd door CreamOS.

De Vortex8 is uw go-to voor dat krachtige, harde licht dat kan overschakelen naar een soepele operator met de juiste accessoires – zie het als uw verlichtingskameleon. Het is onaangedaan in het aangezicht van onvoorspelbaar weer en rommelige effectenmachines met zijn IP65-classificatie, klaar om te rollen, ongeacht regen of zonneschijn.

Stap over op de Vortex8 Soft en krijg prachtig, volledig spectrum zacht licht met hoge output direct uit de doos, met dezelfde stevige constructie en hetzelfde slimme ontwerp. Het is het licht dat met u meebeweegt, van krappe studioruimtes tot de buitenlucht, en dat dankzij de batterijvriendelijke 48V DC-ingang nooit een slag mist.



SWIT Monet

Swit heeft nu ook de SWIT Monet serie gereleased, 2 krachtige full color panelen voor een zeer scherpe prijsstelling!
Een 400W 1x1 en een 700W 2x1 formaat RGBWW LED paneel. Verwachte levertijd eind november 2024.
Shawn verteld in de onderstaande video er meer over en laat nog een paar andere SWIT producten zien.



ROSCO DMG Lion

De DMG LION beschikt over twee LED-engines* – een MIX® LED-engine en een PUNCH™ LED-engine – die zijn ontworpen om in een kwestie van seconden in en uit de fixture te wisselen zonder gereedschap. Deze toekomstbestendige functie maakt het ook mogelijk om de DMG LION eenvoudig te upgraden naarmate de LED-technologie vordert door nieuw ontworpen LED-engines te wisselen wanneer deze beschikbaar zijn – zonder de hele fixture te vervangen. Nils verteld ons meer over de DMG Lion.




2024-09-15

SWIT FM-215HDR Fieldmonitor

De SWIT FM-215HDR is een 21,5-inch professionele HDR-monitor die perfect is voor elke veeleisende productieomgeving. Met een Full HD-resolutie, 1000 nits helderheid en 100% DCI-P3 breed kleurengamma, garandeert deze monitor nauwkeurige kleurgradatie en precieze visuele weergave.



VELVET KOSMOS

Velvet Light nodig u uit naar haar stand om het echte fresnel-gevoel te ervaren met hun nieuwe LED fresnels KOSMOS 1000 en KOSMOS 200. Krachtige rental-proof LED fresnels met een hoge output. Uiteraard zullen de EVO panelen en CYC armaturen aanwezig zijn. 



COSMOLIGHT

Cosmolight heeft nu hun Infinity Led armaturen gelanceerd, Gianni Rocchi neemt de 2 modellen met ons door, net als hun nieuwe X serie LED fresnellen.




2024-09-14

CREAMSOURCE VORTEX 24

Na de lancering van de wereldwijd zeer succesvolle Vortex serie, toont CreamSource nu haar grootste vlaggenschip uit de reeks, de Vortex24!! Geboren op basis van klantinzichten, is de Vortex24 ontworpen voor projecten die net dat extraatje vereisen, waarbij hij drie keer zo krachtig is als de Vortex8 met 1950W aan vuurkracht, en dat allemaal met behoud van de IP65-classificatie en de vertrouwde bouwkwaliteit waar CreamSource bekend om staat.



ARRI SKYPANEL PRO

ARRI heeft hun nieuw Sky Panel Pro gereleased, de nieuwe ARRI SkyPanel S60 Pro. Als nieuwste toevoeging aan de iconische SkyPanel-familie combineert de SkyPanel Pro de bekende voordelen van de klassieke SkyPanel S60-C met innovatieve updates die voldoen aan de behoeften van de professionals van vandaag en tegelijkertijd uitzonderlijke kosten-prestatieverhouding en veelzijdigheid leveren. De nieuwe SkyPanel S60 Pro is snel, efficiënt en betrouwbaar en trouw aan de ARRI-erfenis, door zachte, uitgebalanceerde verlichting te creëren die zelfs de meest ambitieuze vereisten van elke film- of podiumcrew overtreft. Graig verteld ons wat er nieuw aan is.




2024-09-13

ASTERA LUNABULB ACCESSOIRES

Astera heeft nu ook hun accessoires gereleased voor hun LunaBulb. Lijkt op een traditionele lamp, maar functioneert als een pro-armatuur. LunaBulb biedt filmmakers praktische oplossingen met perfecte huidtinten en draadloze DMX-bediening. Het is eenvoudig te bedienen via een smart device, afstandsbediening of console, waardoor het ideaal is voor elk evenement, groot of klein. Ben Díaz neemt ze met je door.