Zero88 - FLX 4 Lighting Control Console 2048ch

ACT-0562

Your webshop price:

€ 3690,50 including VAT

You are not currently logged in

To order this artice you have to log in first
Don't you have an account yet, you can register for free here.

Stock:

0 piece

Information:

Ex demo model, 2x gebruikt.
De FLX console van Zero88 is de ideale tafel voor de beginnende of gevorderde technicus die het maximale aan creativiteit uit zijn lichtset wil halen!

Ideaal voor zowel conventioneel, als bewegend licht en led-armaturen.

Deze tafel stuurt de armaturen aan zoals de duurdere merken, met behulp van personality-files. Door in het menu de leverancier en het type armatuur op te zoeken en in de tafel te programmeren zijn eenvoudig alle functies als positie, kleuren en effecten op te roepen en te gebruiken om een show te programmeren.

Door middel van 24 faders, verdeeld over meerdere pagina’s zijn 99 keer 24 kanalen simpel aan en uit te zetten. Met conventioneel licht programmeer je op die manier eenvoudig diverse standen, welke je op kunt slaan onder de 24 Playback-faders. Met één druk op de knop kies je of de 24 faders kanalen zijn of programma-faders (playback), waardoor alles snel bereikbaar is. Voor de playback-faders zijn ook meerdere pagina’s, om totaal 240 standen, chases of cue-lijsten op te staan. Daarnaast is er nog een Master-playbackfader met een Go-button om een cue-lijst van een theatershow gemakkelijk door te kunnen lopen.

Kortom: de ideale tafel voor de kleine en grote theaters, congrescentra, kerken en cultuurcentra!

Let op: de tafel is standaard voorzien van 2 DMX outputs (5p. XLR). De overige universes zijn te benaderen via een node/gateway.