Controllux Lounge Nederland

Dates: 3 september, 4 september


Controllux Lounge is hét netwerk en demonstratie event. Na de succesvolle edities van voorgaande jaren hebben wij voor 2019 uiteraard een nieuwe Controllux Lounge op de planning staan! In een relaxte lounge omgeving openen Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics de deuren voor u bij Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.

Wij nodigen u van harte uit op één van de twee Lounge-avonden die plaatsvinden op dinsdag 3 september en woensdag 4 september 2019 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden ontvangen wij u graag in de sfeervolle omgeving van theater Castellum vergezeld van een drankje en diverse walking diner gerechten.

  

Product Highlights

Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomen wij u graag in de speciaal ingerichte Controllux Lounge. De A-merken uit het Controllux assortiment zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Protos, Rosco, City Theatrical, Robert Juliat, Swefog, Zero88, RATstands, Doughty en ArKaos worden aan u gepresenteerd.

Tijdens de Lounge heeft de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.

Een overzicht van alle A-merken uit het Controllux assortiment treft u aan op onze website: www.controllux.com/merken


Licht en geluid

Tijdens de Controllux Lounge editie 2019 laten wij u graag kennis maken met onze zustermaatschappij Audio Acoustics.

In de dynamische wereld van geluid kunt u bij Audio Acoustics terecht als leverancier van het merk beyerdynamic professional in de Benelux. Sound & Light Import is een handelsnaam van Audio Acoustics en exclusief importeur in Nederland van Adamson, Heil Sound microfoons en TeqSas inclinometers.


Lumen Solutions, de architectural divisie van Controllux, gespecialiseerd in creatieve lichtoplossingen is tijdens de Lounge ook aanwezig! Maak kennis met onze gespecialiseerde collega's die u graag op weg helpen bij het verwezenlijken van lichtprojecten. Lumen Solutions is aanwezig met de zeer gerenommeerde merken: Rosco, TDE, BB&S, ETC, Teclumen en Heraled.Wordt u de winnaar van de Controllux Lounge? 

De Controllux Lounge laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Alle bezoekers van de twee Lounge avonden krijgen de mogelijkheid zich in te schrijven voor de loting van een Tactic AIR Drone!


In totaal verloten wij 2 drones per avond.
U heeft dus per Lounge avond 2x kans op deze mooie prijs!


De winnaars van deze loting zullen wij na de Lounge bekend maken via onze Social Media.


De prijs zal persoonlijk overhandigd worden!


* Leveranciers, Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics collega’s en familie zijn uitgesloten van deelname 


Aanmelden

Natuurlijk bent u vrij in de keuze op welke avond wij u mogen verwelkomen tijdens de Controllux Lounge in Theater Castellum Alphen aan den Rijn. Het enige wat wij van u vragen is om u aan te melden via onderstaande link, zodat wij met uw komst rekening kunnen houden:

www.controlluxlounge.com

 

Locatie

Theater Castellum

Controllux Lounge, Network Event & Product Demonstraties

Rijnplein 1-3

2405 DB  Alphen aan den Rijn