Nieuw - Artistic Licence

*NEW* Artisic Licence

Controllux is exclusief distributeur geworden van Artistic Licence in de Benelux!

Artisic Licence, opgericht in 1988, is gespecialiseerd in lichtsturingen en heeft een breed scala aan producten die allemaal in de VK zijn ontworpen en geproduceerd.

Wayne Howell, CEO van Artistic License, merkt op: “Ons brede assortiment van lichtsturingen en infrastructuur producten zal het assortiment van Controllux versterken. Beide bedrijven bieden hun klanten al decennia kwaliteit en betrouwbaarheid. Artistic License ontwerpt en produceert al haar eigen producten in het VK - iets waar we erg trots op zijn - en ik denk dat veel mensen verbaasd zullen zijn over hoe concurrerend onze prijzen zijn, op het gebied van DMX512 / RDM, Art-Net / sACN en DALI. '

Artistic License is een bekende A-merk fabrikant en hiermee breiden we ons productportfolio uit met een compleet assortiment DALI-, sACN- en natuurlijk DMX512-hardware apparaten.

We zien steeds meer een verschuiving van box-moving naar turn-key projecten. Met het assortiment artistic licence zorgen we ervoor dat we nu over het breedste mogelijke assortiment van besturingsopties beschikken voor onze projecten.



Bekijk hier het Artistic License assortiment op de Controllux webshop.