ETC upgrade netwerkmateriaal

 

ETC geeft netwerkmateriaal een upgrade met de Response “Mk2” DMX Gateways

ETC heeft een upgrade aangekondigd van het netwerkmateriaal. De nieuwe ETC Response Mk2 Gateways zorgen ervoor dat DMX en RDM perfect vertaald worden vanaf- en naar het sACN protocol.

De nieuwe Response Mk2 Gateways zijn beschikbaar in 1-,2-, en 4-port modellen en vervangen de vorige reeks Response Gateways. Per poort kan 1 universe DMX van 512 adressen worden gebruikt. De Response Mk2 lijn heeft ook verscheidene accessoires zoals wall-mount beugels, rack-mount beugels en DIN-rail modellen. Door de upgrade kan elke gateway nu ook tot 256 RDM toestellen processen.

Met deze nieuwe Mk2 lijn krijgen alle modellen - zelfs de 1-port gateway - een compleet nieuw OLED display en een 4-button interface om op het toestel de configuratie en parameters aan te passen.

De Response Mk2 Gateways kunnen gemonitord worden vanaf een centrale locatie met de krachtige Concert software van ETC. Uiteraard werken de nieuwe gateways perfect samen met de ETC EOS en HOG consoles. Verder is deze lijn perfect te integreren met de architecturale controlesystemen van ETC: Paradigm, Echo of Mosaic.

Voor meer informatie,

bezoek etcconnect.com