SWIT – Broadcast batterij met sterke en stabiele structuur


SWIT – Broadcast batterij met sterke en stabiele structuur 

Al meer dan 15 jaar is SWIT hét toonaangevende merk van o.a. Broadcast camera accu’s. Eén van de belangrijkste reden om voor SWIT te kiezen is de toepassing van hoogwaardige Lithium-cellen. De hoogwaardige cellen hebben een lange levensduur, zijn duurzaam, veilig in gebruik en de diverse cellen hebben weinig verschil t.o.v. elkaar, wat hoge prestaties van het hele batterijpakket garandeert! Naast de accu’s levert SWIT een uitgebreid pakket Broadcast gerelateerde materialen, zoals HD video monitoren, camera lampen en LED studio verlichting.


Een greep uit het assortiment..

Swit S-8340S
160Wh Heavy Duty Digital Battery Pack

S-8340S is een 160-watt V-mount batterij, voor Cine en ENG camera’s en high power LED armaturen, met de nieuwste ontworpen dual-behuizing zware constructie, drop-off proof en waterdicht. De batterij ondersteunt hoge belasting, snel opladen en digitale energie-infodisplay, wat een ideale stroomoplossing is voor veldtoepassingen. 
De Swit S-8340S kan ongeveer 6 uur draaien voor normale ENG-camera's en ongeveer 2 uur voor ARRI ALEXA.
Bekijk dit product in onze webshop. Of lees er meer over in de infosheet. 

       


Swit S-8360S
240Wh Heavy Duty Digital Battery Pack
 
S-8360S is een 240-Watt V-mount batterij, voor Cine en ENG camera’s en high power LED armaturen, met de nieuwste ontworpen dual-behuizing heavy-duty structuur, drop-off proof en waterdicht. De batterij ondersteunt hoge belasting, snel opladen en digitale energie-infodisplay, wat een ideale stroomoplossing is voor veldtoepassingen.
De Swit S-8360S kan ongeveer 9 uur draaien voor normale ENG-camera's en ongeveer 3 uur voor ARRI ALEXA.
Bekijk dit product in onze webshop. Of lees er meer over in de infosheet. 

     


Swit S-3812S
Charger

S-3812S kan 2 V-gemonteerde batterijen tegelijkertijd opladen met een maximale laadstroom van 6 A voor het WISSELEN van bepaalde batterijen. De laadsnelheid is behoorlijk sneller dan bij normale opladers. 
De volgende batterijmodellen ondersteunen 6A snel opladen:
PB-H290S, PB-S220S, PB-R160S, PB-R290S, S-8340S, S-8360S, D-8161S, S-8180S, S-8113S, S-8183S
En voor andere batterijen is de laadstroom 3A.
Bekijk dit product in onze webshop. Of lees er meer over in de infosheet.