High End Systems’ Hog Factor competition 2019!

 

High End Systems’ Hog Factor competition 2019!   

Bigger than ever before... 
Voor deelnemers uit heel Europa

* Ben jij student lichttechniek of beginnend lichtontwerper? 
* Wil jij laten zien hoe goed je kan programmeren op een HOG lichtconsole? 
* Wil jij een gratis reis naar de vakbeurs Prolight + Sound 2019 in Frankfurt winnen? 
* Kan jij je zenuwen in bedwang houden voor live publiek? 
* En…. Wil jij je operating skills laten zien aan dé toonaangevende lichtontwerpers in de branche? 


High End Systems heeft een super vette competitie uitgeroepen. 
Met als hoofdprijs een HOG 4 Family console voor het winnende team waarmee je jouw carrière een vliegensvlugge boost kunt geven. 

Wat moet je doen?

1.  In een team bestaande uit maximaal drie deelnemers wordt je uitgedaagd om een professionele lichtshow te programmeren. Voor de muziek voor de lichtshow kan je kiezen uit 3 songs deze zijn hier te vinden. 

2. De deadline voor inschrijving is 26 februari 2019

3. Inschrijven kan via de volgende website: www.highend.com/hogfactor/hog-factor-europe

Uit alle inzendingen zal High End Systems drie teams uitkiezen voor de grote finale die tijdens de vakbeurs Prolight+Sound in Frankfurt op 2 t/m 5 april 2019 zal plaatsvinden. Voor het aanwezige live publiek zal je met je team jullie geprogrammeerde lichtshow mogen presenteren met behulp van het Hog 4-besturingsplatform op de grote stand van High End Systems.

Een jury bestaande uit toonaangevende lichtontwerpers zullen de drie finalisten beoordelen. Het winnende team gaat naar huis met de HOG 4 Family console!Controllux helpt je graag verder!

Woon je in Nederland of België en wil je graag deelnemen? Schrijf je in en Controllux helpt je graag verder op weg! Want wij hebben dé specialisten in huis die jou (en je teamgenoten) de extra ondersteuning kunnen bieden om door te dringen tot de finale.

Controllux biedt je een helpdesk bij het programmeren van je lichtshow. Daarnaast organiseren wij een generale repetitie in de Controllux Showroom in Alphen aan den Rijn waar onder leiding van vak goeroe Micha Meijer de puntjes op de i gezet kunnen worden.

Stuur de bevestiging van je High End deelnameformulier voor 5 februari 2019 door naar marketing@controllux.nl ontvang een leuk ‘aanmoedigings-gadget’ en wij staan je graag bij tijdens het bouwen van jouw unieke ontwerp!

Schrijf je snel in via www.highend.com/hogfactor/hog-factor-europe

Deadline voor inschrijving is 26 februari 2019