RF Shows kiest voor Robe

RF Shows is een snelgroeiend productie- en verhuurbedrijf gevestigd in Nootdorp, onder de rook van Den Haag. Wat voor eigenaar Jeroen Kwakernaak op 18-jarige leeftijd begon als een serieuze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze en hard groeiende onderneming.

Inmiddels zijn we 12 jaar verder en is de tijd voorbij gevlogen! De onderneming boekt grote successen. RF Shows werkt hard en enthousiast aan het leveren van uitdagende, fantasierijke en spectaculaire shows - veel muziek- en dansfestivals in combinatie met bedrijfsevenementen. Geen tekening is te gek, geen uitdaging te groot.

Vanaf de oprichting van het bedrijf wist Jeroen dat RF Shows bekend moest komen te staan in de markt om zijn hoge kwaliteitsstandaard, totaaloplossingen en vakbekwame medewerkers. Een beleid dat hij vanaf dag één rigoureus toepaste en vandaag de dag nog altijd nauwkeurig doorvoert in alle aspecten van het bedrijf. Op het gebied van verlichting heeft RF Shows een belangrijke stap genomen door groots in het merk Robe te investeren.

"Robe past het best bij de wensen van onze klanten. Onze belangrijkste criteria zijn kwaliteit, continuïteit en prijs", stelt hij.

Jeroen Kwakernaak beschouwt Robe als het beste moving light merk voor de vele evenementen in de sector die zij regelmatig verzorgen. RF Shows heeft ondertussen meer dan 120 Robe-armaturen op voorraad! De meest recente investering betreft de Robe LEDBeam 150s, die zijn toegevoegd aan de voorraad miniPointes en LEDBeam 100’s die vorig jaar zijn aangekocht.

De verhuur voorraad omvat ook tweedehands aangekochte Robe ColorSpot en ColorWash XT's. Die kocht hij in 2006 toen hij zelf nog aan het DJ'en was! Deze werden opgevolgd door ColorWash en Spot 250-serie armaturen uit de vroege geschiedenis van RF-shows, die nog steeds regelmatig worden ingezet bij optredens!

Door de jaren heen heeft RF-shows intensief met diverse armaturen van Robe gewerkt. Jeroen kan dus uit ervaring zeggen dat hij onder de indruk is van de duurzame kwaliteit van zijn eigen Robe armaturen en zijn ingehuurde Robe.

Het is het ultieme vertrouwen in Robe - zowel de betrouwbaarheid van het merk als de continuïteit in innovaties en het complete assortiment, dat hem heeft doen besluiten om verder te investeren in Robe.

Jeroen en zijn team hebben de LEDBeam 150s als aanvulling op de miniPointes aangekocht, om in te zetten bij een reeks eigen projecten dit jaar, waaronder talrijke club- en dansevenementen en openluchtfestivals gedurende het mooie zomerseizoen.

De nieuwe miniPointes werken zeer goed in combinatie met de ColorWash 250E AT's en andere kleinere lichtbronnen zoals de LEDBeam 100s en nu ook de 150s. Kleine tot middelgrote conferenties, evenementen, shows en feestjes kunnen hierdoor van meerdere combinatie armaturen voorzien worden. "Zelfs met slechts 4, 6 of 8 armaturen heb je een goede en respectabele lichtshow. Al deze Robe armaturen maken een goede combinatie mogelijk, waardoor het eenvoudig is om een show op te schalen naar het juiste niveau", zegt Jeroen.

"Ze zijn super klein, snel, lichtgewicht, krachtig en zeer betaalbaar", zegt Jeroen over de miniPointes. Hij houdt van de dubbele prisma en de frost effecten. Deze zijn zeer geschikt voor het creëren van multiply eye-candy looks, terwijl ze bij de crew vooral favoriet zijn door de eenvoudige handling en montage. En omdat de miniPointe hetzelfde colour systeem heeft als de Pointe, kunnen ze ook samen ingezet worden voor de grotere shows en dat is echt een meerwaarde voor ons.

Al deze kleinere Robe armaturen zijn bijvoorbeeld ook ideaal voor het verlichten van 'beachclub'-evenementen. Strandpaviljoens combineren lekker eten, geweldige muziek en dans met een mooie locatie aan de Noordzee en willen dit geheel met goede geluid en dito verlichting tot een compleet concept neerzetten. In combinatie met een zeer mooie zomer blijkt dit heel succesvol te zijn gezien alle uitgevoerde evenementen dit jaar.

Voor de Benelux is Controllux exclusief importeur voor Robe lighting producten. De goede samenwerking met de Robe specialisten bij Controllux en de geweldige after-sales service en ondersteuning is ook een belangrijke reden dat RF-shows blijft investeren in Robe!