ARRI Max serie: Max technologie - maximale prestaties


Eind vorig jaar kondigde ARRI reeds aan dat een groot aantal ballast modellen zou worden uitgefaseerd om efficiënter te kunnen produceren met het oog op de toekomst.
De grote verscheidenheid in ballast types, met name geschikt voor High Speed opnames, zijn grotendeels terug gereduceerd tot een kleine serie van 4; de MAX serie.

In combinatie met geavanceerde ARRI HMI koppen zoals de True Blue Daylight of de M-serie, biedt de EB MAX serie optimale prestaties en geavanceerde controle voor een hoge beeldkwaliteit bij elke beeldsnelheid.

Voor ultiem gebruiksgemak, indicatoren op het voorpaneel van de voorschakelapparatuur, het lampvermogen, de DMX functie, de werkingsmodus en de geselecteerde lampfrequentie.

Kenmerken:

- De EB MAX voorschakelapparaten zijn uitgerust met essentiële functies zoals Active Line Filter (ALF) en Compensation of Cable Losses (CCL), die een maximale lichtkwaliteit leveren met efficiënte toevoer en bedrading.

- CCL (Compensation of Cable Losses) compenseert elektrische verliezen van kop tot ballast kabels tot 100 m. *
(* met uitzondering van de EB MAX 12/18)

- ALF (Active Line Filter) optimaliseert het stroomverbruik en de distributie, dus variaties in voedingsspanning en frequentie tot 10% hebben geen invloed op het vermogen van de lamp.

- Alle modellen van de EB MAX serie bieden nieuwe niveaus van DMX besturing.
Naast aan / uit en dimmen, kunnen zowel de bedieningsmodus als de frequentie nu op afstand worden ingesteld.

- Naast lampbewerkingen op 75 Hz voor standaard beeldsnelheden biedt het EB MAX bereik "low noise" en hoge snelheidsfrequenties.

- De gebruiker heeft de keuze tussen 50 en 60 Hz bewerkingen om het geluidsniveau te minimaliseren in omgevingen met lage ruisvereisten (microfoons).

- Het EB MAX bereik biedt hoge snelheidsfrequenties bij 1000 Hz (900 - 1.200 Hz) en - bovendien - bij 300 Hz (270 - 360 Hz).

- De AutoScan functie zorgt voor een optimale licht- en beeldkwaliteit met een minimum aan inspanning voor opnames met hoge snelheid tot 1000 fps en nog veel meer.

- De AutoScan functie zorgt voor een volledig automatische regeling van de ballast zelf. Na een twee-staps scan wordt de lampfrequentie automatisch geselecteerd, ingesteld, bewaakt en aangepast door de ballast, dus er is geen verdere interactie van de operator vereist.
Als alternatief kan de gebruiker de frequentie uiteraard altijd handmatig instellen (Man-modus) of handmatige frequentie-instelling combineren met automatische frequentieregeling (AutoMan-modus).

- Voor Daglicht systemen biedt ARRI een verlengde garantieperiode van vijf jaar, als de ballast gelijktijdig wordt gekocht met een bijpassende ARRI lampkop.



Max ballast datasheets:
https://controllux.com/downloads/2018081494815_ARRI_EB_MAX_1.8.pdf
https://controllux.com/downloads/2018081495613_ARRI_EB_MAX_2.5_4.pdf
https://controllux.com/downloads/2018081495644_ARRI_EB_MAX_6_9.pdf
https://controllux.com/downloads/2018081495914_ARRI_EB_MAX_12_18.pdf


Voor meer informatie en/of prijzen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.