Controllux ontvangt Excellent Supplier Award van Bridge Event

 


Excellent Supplier Award 

Wat een eer!

Tijdens Festivak 2017 mocht Controllux geheel onverwacht een mooie prijs in ontvangst nemen uit handen van Rene Verbruggen, eigenaar van het jarige Bridge Event Facilities. Inmiddels heeft Bridge EF al 30 jaar ervaring in het faciliteren van evenementen, beurzen en congressen. Tijdens een speciaal door hun gehoste VIP Party proosten ze met genodigden op hun 30-jarig jubileum. 

Quote: “Zonder onze klanten en leveranciers zou Bridge Event Facilities niet staan waar het nu staat. Hoog tijd om, naast ons jubileum, ook onze leveranciers eens in het zonnetje te zetten”

Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij twee nieuwe awards in het leven geroepen: de Hardware Award en Excellent Supplier Award. In beide categorieën waren een aantal leveranciers genomineerd.


Van drive-in-show tot professionele speler in evenementen

Wat voor René Verbruggen begon als een drive-in-show, is dertig jaar later uitgegroeid tot een professionele speler in de markt. We zijn blij en dankbaar dat wij als Controllux al sinds het prille begin bij de familie mochten horen!


Bridge Event Facilities, Rene Verbruggen en alle collega’s van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum en dank voor deze mooie blijk van waardering, op naar nog veel mooie jaren!

Het Controllux Team