CUE2018, zien we u daar?

  


Tijdens CUE2018 is het feest op de stand van Controllux

Controllux is in 1968 opgericht. Dat betekent dat het jaar 2018 in het teken staat van het 50 jarig bestaan. Een getal om groots uit te pakken. Ons feestjaar zal van start gaan op de CUE2018.

Tijdens CUE2018 zal Controllux u op taart trakteren. Een taart aangesneden in de zes pijlers van onze expertises. Theater, TV-film, entertainment, architectural, rigging en consumables. Elke pijler naar eigen smaak ingericht en met veel kennis voor u bereid. Wij nodigen u van harte uit om de Controllux stand te bezoeken. Ons standnummer is 105. De ambachtelijke koffie, een traktatie én uiteraard ons hele team staat voor uw klaar!


Controllux 1968 - 2018

Controllux is al 50 jaar een firma die zich bezighoudt met licht in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1968 en inmiddels uitgegroeid tot wat het nu is door samensmelting van diverse bedrijven als Ultrex, Corne Light, Taintronix en Barndoor.

Als gevolg van deze samensmelting bevinden zich bij Controllux een aantal zeer gerenommeerde merken onder één dak en beschikken we over 40 ervaren medewerkers en zijn wij een sterk groeiend bedrijf. Persoonlijk contact met onze relaties is voor ons een belangrijk gegeven. Het team bezit dan ook over veel kennis om u te ondersteunen in de keuzes die gemaakt moeten worden. Onze filosofie is dan ook: Uw ideeën, onze oplossingen.

Onze activiteiten zijn verdeeld in zes pijlers:

• Theater

• TV – Film

• Entertainment

• Architectural

• Rigging

• Consumables

Iedere pijler steunt op een eigen pakket van A-merken en dedicated medewerkers waardoor wij in staat zijn uw behoeftes op de juiste manier in te vullen. Op deze manier kunnen wij simpelweg losse artikelen of juist een turn-key project leveren. In de Benelux zijn permanent acht medewerkers in de buitendienst beschikbaar om u op locatie te woord te staan en te ondersteunen.

Om de juiste service te kunnen bieden, beschikken we over een technische dienst die 24 uur per dag bereikbaar is. De Controllux-vestigingen in België en Nederland hebben een ruime voorraad materialen beschikbaar voor snelle levering en beschikken over een showroom om demonstraties en trainingen te verzorgen.


Gratis toegangskaarten zijn via deze link verkrijgbaar.