FLX S Lighting consoles van ZERO88

 

 

FLX-S van ZERO88

De FLX-S consoles bieden alle functionaliteiten voor conventionele-, bewegend- en LED verlichting. De consoles zijn makkelijk in gebruik en te programmeren door iedereen. En zijn daarnaast zeer scherp van prijs!


S-24 en S-48

De S-24 is compact en kan daarmee in een 19” rack worden ingebouwd. Hij bevat 24 channel/submaster faders, verdeeld over twee pagina’s. Hiermee zijn tot 48 fixtures aan te sturen. De S48 heeft 48 faders, verdeeld over twee pagina’s, waarmee 96 fixtures aan te sturen zijn. De S48 heeft tevens een DVI-uitgaan om een touchscreen aan te koppelen, voor een nog makkelijkere bediening. Bij beide consoles is het mogelijk door middel van een draadloze router en de ZerOS remote-app de tafels op afstand te bedienen met een tablet of telefoon.  

Via het touchscreen in de tafel zijn pallets eenvoudig om aan te maken voor een zeer snelle bediening. Tevens vind je hier de bediening van je intensiteit, posities, kleuren, beam en effecten. Door middel van de encoder-wielen onder het scherm kun je deze nauwkeurig instellen. Ook in de FLX-S consoles vind je de colourpicker terug van de grote broer; de FLX. Je selecteert hier makkelijk kleuren vanuit het standaard kleurenpallet of vanaf een eigen foto/afbeelding welke je kan uploaden via een USB stick. Daarnaast is het mogelijk te kiezen uit diverse mood-board met bij elkaar passende kleuren of een grote collectie filter-kleuren van de bekende merken als Lee, Rosco en Apollo.Door de gebruiksvriendelijkheid en scherpe prijs van deze consoles zijn deze uitermate geschikt voor cultuurgebouwen, conferentie-ruimtes, scholen en theaters.  

Bekijk onderstaande video of neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie en over de bijbehorende prijzen.


Verdere informatie treft u aan op de website van Zero88.