Robe - Spiider

   

Wereldwijde lancering van de Robe Spiider is een feit 

Donderdag 15 september heeft de wereldwijde lancering van de Robe Spiider plaatsgevonden. Met de Spiider heeft Robe weer een nieuw niveau bereikt. Een absolute “must-see” en “must have”.  

De Spiider serie bouwt voort op het extreme succes van Robe's best-selling 'standaard' LEDWash serie maar dan met een compleet nieuw concept en nieuw optiek.

 

 

RobeRobin Spiider:

dé nieuwe generatie superkrachtige LED WashBeam.

 

De nieuwe Robe Spiider is voorzien van 19 LED multichips. De middelste 60W RGBW LED multichip wordt omgeven door 18x 30W RGBW LED multichips. Het nieuwe optische systeem van de Robe Spiider heeft een verhouding van 1:12 en heeft daarmee een zoom bereik van 4° tot 48°. Hiermee is de Robe Spiider het meest krachtige LED armatuur op de markt dat zowel als  beam als wash armatuur toegepast kan worden.  

Opvallend zijn de zeer mooie overgangen van beam en wash standen met in-air effecten naar strakke beams en zuivere homogene wash effecten, alleen mogelijk met de unieke Robe Spiider!

Verder is de Robe Spiider ook nog voorzien van het exclusieve Flower Effect, welke in de middelste 60W RGBW LED multichip zit. Hiermee kunnen mooie accenten toegevoegd worden aan de wash en beam standen. Dit effect kan ook los gebruikt worden, zonder de andere LED’s te gebruiken. De innovatieve scherpe veelkleurige lichtbundels kunnen met een variabele snelheid roteren in beide richtingen. Dit geeft uw show nog meer visuele mogelijkheden!

Het grote kleurbereik van de 19 krachtige RGBW LED's kunnen mooie wash en beam effecten maken met vloeiende overgangen dankzij het interne 18bit LED dimsysteem. Dynamische video-effecten zijn gemakkelijk te integreren in de show d.m.v. pixel mapping en het interne Kling-Net protocol maakt dit nog makkelijker dan het al is. Verder luistert deze spot naar alle gangbare protocollen zoals DMX-512, sACN, Art-Net, MA Net2, etc.

 

Controllux is in de Benelux exclusief importeur van ROBE producten.

Voor bestellingen of informatie kunt u contact opnemen met de Robe Specialisten bij Controllux.  Voor Nederland: 088 444 6 444 en voor België 013 480 600.

 

De ROBE Spiider treft u uiteraard aan in de Controllux webshop.

 

 

 


Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopafdeling


Controllux BV
+31(0)88 - 444 6 444
info@controllux.nl


Controllux BVBA
+32(0)13- 480 600
info@controllux.be