ETC introduceert nieuwe producten op P+S

 

Nieuwe ETC prijslijst 2016.03
Met ingang van dinsdag 15 maart is er een prijsupdate geweest en zijn er nieuwe producten toegevoegd.

Nieuwe producten overzicht:

ColorSource regeltafels

 Verkrijgbaar in 2 versies met optionele audiovisuele mogelijkheden. De ColorSource tafels leveren 'hands-on' controle voor de moderne, kleinere en middelgrootte locaties.
Elke regeltafel biedt een plug-en-play setup, een geïntegreerd touchscreen en de bedien mogelijkheid voor effecten, LED kleurmenging, moving lights en play back cues - dit alles onder 1 faderbeweging.

ColorSource 20 en ColorSource 40 regeltafels zijn per direct te bestellen via de Controllux webshop: https://controllux.com/producten/lichtsturing-and-dmx/lichtsturing?gid=124&cat=125&brand[91]=1&s33=1%2C4&s34=1%2C8192&s85=1%2C64 Levering vanaf begin april.

In de nabije toekomst zullen ook de ColorSource 20 AV en ColorSource 40 AV te bestellen zijn, hou onze site en social media hiervoor goed in de gaten.

Voor de productlijn introductie, bezoek: youtube.com/watch?v=VWtGgLiAr0s
Voor een digitale regeltafel demonstratie, bezoek: youtu.be/iaE9cdUn6K8.

EchoAccess

Het systeem bestaat uit een Bluethooth interface en mobiele app. Met EchoAccess kunt u op afstand uw verlichting configureren en zones controleren. Maak presets en kleuren in uw Unison Echo Lighting controle systeem met Android of iOS apparaten.
Voor meer informatie: bit.ly/1LIsOCV


 

Echo DMX Scene Controller


Deze DMX screne controller maakt gebruik van snapshot technology om licht scenes vast te leggen om later opgeroepen te kunnen worden via Unison Inspire stations. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om individuele zones en armaturen aan te passen en te beheersen binnen uw Echo lighting control systeem.
Meer info: bit.ly/1WMciaQ.

 

ColorSource PAR and Spot Deep Blue fixtures

 

ETC's ColorSource spot en par armaturen zullen binnenkort leverbaar zijn in 2 versies; origneel en Deep Blue, met een LED engine voor nog rijkere en gesatureerde kleuren zoals sterke magenta's in tegenstelling tot de meer juweel getinte blauw kleuren zoals luchtblauw en turquoise die de originele ColorSource spot biedt.
Nu, kunt u de originele ColorSource armaturen gebruiken voor theater en stage gebruik, of de nieuwe ColorSource Deep Blue voor evenementen en andere toepassingen waar sterkere kleuren blauw meer wenselijk zijn.
Prijzen van de 2 uitvoeringen zijn gelijk. De ColorSource Deep Blue armaturen worden verwacht in mei 2016.
Meer info over de ColorSource Deep Blue fixtures: bit.ly/1YWq8ZU.

Al deze producten zullen voor het eerst worden gepresenteerd aan het publiek tijdens de aankomende Prolight+ Sound beurs in Frankfurt van 5 t/m 8 april.
Tijdens deze dagen heeft ETC maar liefst 4 stands in hal 3 waar de producten getoond zullen worden.

 


Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopafdeling


Controllux BV
+31(0)88 - 444 6 444
info@controllux.nl


Controllux BVBA
+32(0)13- 480 600
info@controllux.be